6 mesos de La Veu dels Llibres: 15 de febrer, 15 d'agost

per Moisès Vizcaino

La roda del temps

6 mesos de La Veu dels Llibres: 15 de febrer, 15 d'agost
6 mesos de La Veu dels Llibres: 15 de febrer, 15 d'agost

El passat dissabte dia 15 de febrer de 2020 va iniciar el seu camí La Veu dels Llibres, revista d’informació i crítica literària, feta realitat amb quatre ingredients fonamentals: la coordinació de Víctor Labrado, el mecenatge d’un grup de persones que fa possible aquesta iniciativa cultural, per la llengua i pel país de forma professional i abonant els honoraris pels continguts; i l’edició per part l’equip de Nosaltres La Veu d’Edicions Diari la Veu Coop.V. Avui 15 d’agost fa sis mesos que l’actualitzem cada dissabte.

Als tres component anteriors, cal sumar-hi el quart: els columnistes que escriuen els articles publicats cada dissabte; i més enllà encara, els lectors i seguidors de xarxes; i les empreses i les institucions públiques —poques però compromeses— que hi han posat la seua publicitat o ajuda: Junts hem fet possible el projecte en aquest desert comunicatiu en llengua catalana que pateix, encara i malgrat 5 anys del “Botànic”, el sistema comunicatiu del País Valencià.

L’objectiu de La Veu dels Llibres és donar veu i visibilitat al llibre editat en valencià de producció pròpia d’autores i autors de tot l’àmbit lingüístic, o d’obres traduïdes a la nostra llengua, i oferir als lectors una guia de possibles lectures a través de la visió crítica d’aquestes.

El repte dels pròxims 6 mesos és continuar i actualitzar la publicació cada dissabte, maquetar cada mes en pdf tots els articles de 2020 (que enviem a les persones agermanades a La Veu) i arribar al primer any d’edició per a preparar la futura web pròpia laveudelsllibres.cat, en la qual oferirem tot l’arxiu de continguts del 2020.

“La Veu dels Llibres” és part essencial de la publicació Nosaltres La Veu, des de la qual volem recuperar el Diari La Veu del País Valencià, i des d’on continuarem donant veu als llibres en català. Si ens hi voleu ajudar us podeu agermanar ací: https://agermanatalaveu.com/ . Gràcies a totes les persones que feu possible “La Veu dels Llibres”.

 

Castelló de la Ribera, 15 d’agost de 2020.

Moisès Vizcaino

Editor de Diari La Veu, Nosaltres La Veu i La Veu dels Llibres

Fundador del projecte comunicatiu La Veu del País Valencià

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací