L'Octubre acollirà la presentació de La Veu dels Llibres

per NLV, Acció Cultural del País Valencià

Agenda LVLL

L'Octubre acollirà la presentació de La Veu dels Llibres
L'Octubre acollirà la presentació de La Veu dels Llibres

La Veu dels Llibres, la revista d’informació i crítica literària publicada cada dissabte en Nosaltres La Veu, es presentarà a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (carrer Sant Ferran, núm. 12) el pròxim divendres 25 de setembre a les 19 h.

Intervindran Víctor Labrado fundador i coordinador del projecte i Moisès Vizcaino, editor de La Veu dels Llibres i fundador del projecte comunicatiu La Veu del País Valencià.

El passat 15 de febrer de 2020 va iniciar el seu camí La Veu dels Llibres, revista d’informació i crítica literària, feta realitat amb quatre ingredients fonamentals: la coordinació de Víctor Labrado, el mecenatge d’un grup de persones que fa possible aquesta iniciativa cultural, per la llengua i pel país de forma professional i abonant els honoraris pels continguts; i l’edició per part de l’equip de Nosaltres La Veu d’Edicions Diari la Veu Coop.V.

Als tres component anteriors, cal sumar-hi el quart: els columnistes que escriuen els articles publicats cada dissabte; i més enllà encara, els lectors i seguidors de xarxes; i les empreses i les institucions públiques —poques però compromeses— que hi han posat la seua publicitat o ajuda.

L’objectiu de La Veu dels Llibres és donar veu i visibilitat al llibre editat en valencià de producció pròpia d’autores i autors de tot l’àmbit lingüístic, o d’obres traduïdes a la nostra llengua, i oferir als lectors una guia de possibles lectures a través de la visió crítica d’aquestes.

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací