Primer aniversari de La Veu dels Llibres

La revista d’informació i crítica literària estrena hui web propi

per NLV

La roda del temps

Fa just un any, vam començar a publicar La Veu dels Llibres (LVLL) a Nosaltres La Veu. Al llarg d’aquests mesos, hi hem afegit l’Agenda LVLL, hem fet tres especials (Sant Jordi, 20-N i Nadal) i hem distribuït el punt de llibre de LVLL.

D’altra banda, el passat 25 de setembre, vam dur a terme el primer acte de presentació a l’Octubre CCC, a València, organitzat per la llibreria Fan Set. A més, hem incorporat alguns dels articles més llegits de LVLL a El Grat, periòdic en paper 100 % en valencià d’Alcoi i les comarques centrals valencianes (números de març del 2020 i, posteriorment, els d’octubre a desembre del 2020) que hem distribuït entre les persones agermanades micromecenes. Així mateix, també els hem fet arribar a totes les agermanades la revista LVLL en PDF amb els continguts  de cada mes. 

I ara encarem el segon any de vida de LVLL amb nous reptes i algunes novetats. En primer lloc, continuarem la línia de treball i totes les accions que hem exposat anteriorment. En segon lloc, hem posat en marxa el web exclusiu laveudelslibres.cat. Un web amb tots els continguts publicats fins aquest moment i els articles que apareixeran cada setmana. En tercer lloc, estudiarem la possibilitat d’editar en paper l’Anuari de LVLL 2020 si trobem el finançament adequat. 

En aquest sentit, el nostre propòsit és incorporar i implicar en el finançament de La Veu dels Llibres i en el patrocini dels seus continguts (web, pdfs i anuari) les editorials, les institucions, els ajuntaments, les fundacions i les organitzacions que convoquen premis literaris en català i/o tenen qualsevol programació cultural relacionada amb el sector del llibre en llengua pròpia, i les empreses privades valencianes.

I continuarem demanant l'ajut econòmic de les persones que vulguen donar-nos suport mitjançant l’agermanament al projecte comunicatiu de La Veu del País Valencià. Perquè, ara com ara, les persones agermanades són la força social que fa possible els nostres mitjans. 

Benvinguts al nou web de la revista d’informació i crítica literària laveudelsllibres.cat.

 

La publicació d'aquest contingut ha sigut possible gràcies a les més de 600 agermanades.
Amb una donació de 150€ a la fundació Jordi de Sant
Jordi és possible recuperar fins al 100% de l'import.

Suma-t’hi! Només amb el teu suport recuperarem Diari La Veu!
Agermana't ací