La Veu dels Llibres, per primera vegada en paper amb El Grat, el periòdic de l'Alcoià i les comarques centrals

per NLV

Entre-veus

La Veu dels Llibres, nou suplement d'El Grat
La Veu dels Llibres, nou suplement d'El Grat

La Veu dels Llibres es publica per primera vegada en paper en forma de suplement en l'edició d'abril d'El Grat, el periòdic de l'Alcoià i les comarques centrals, gràcies a l'acord de col·laboració entre els dos mitjans en valencià.

Es tracta de l'especial de Sant Jordi de La Veu dels Llibres, enguany dedicat a les cases museus d'escriptors en la nostra llengua: «L'Espai Joan Fuster», per Francesc Pérez Moragón; «La Casa Museu Verdaguer de Folgueroles», per Jordina Boix; «Carmelina a la Casa de la Mar», per Joan Borja; «Creem ja la Casa Enric Valor?», per Carles Durà, «Llorenç Villalonga a Binissalem», per Lourdes Toledo, i «La Fundació Josep Pla. Casa natal de l'escriptor», per Anna Aguiló. A més, també hi apareixen dos articles més sobre l'escriptor empordanès: «Notes de lectura: Les hores, de Josep Pla o les estacions de l'any», d'Enric Iborra, i «La vida en el mirall: El carrer estret, de Josep Pla», de Pau Alemany.

A més, El Grat també porta el suplement Art&Cultura, en el qual es parla sobre l’Homenatge 25+ Ovidi Montllor, Carmelina Sánchez-Cutillas, Cicles Expositius Alcoi, Pintura i Poesia, Recordant a Isabel-Clara Simó, Josep Jou, Joan Catejón, Antoni Miró a Altea, Premis Joan Valles, Corrents Continus, Maruc, i amb el reportatge a Andreu Bernabeu sobre el seu primer poemari El Subsuelo.

Els agermanats i les agermanades de La Veu amb una aportació anual de 150 euros rebran pròximament a les seues cases l'edició d'abril d'El Grat amb els suplements La Veu des Llibres i Art&Cultura.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací