Joan Fuster i Gabriel Ferrater protagonitzen les Jornades de les Lletres Ebrenques d’Amposta

L’escriptor Tomàs Llopis impartirà la lliçó inaugural «Claus, plaers i vigència. Una invitació a (re)llegir Joan Fuster» el 18 d’octubre

per DLV

InfoLlibres

Jornades de les Lletres Ebrenques 2019 | DLV
Jornades de les Lletres Ebrenques 2019 | DLV
Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te'n ací.

Un centenar d'escriptors, editors, músics i altres perfils culturals es reuniran a Amposta (el Montsià) en la dissetena edició de les Jornades de les Lletres Ebrenques. Serà del 18 al 22 d'octubre i es traslladaran les activitats, una vintena, a l'Oficina de Turisme per les obres que es fan a la Biblioteca Sebastià Joan Arbó.

Joan Fuster i Gabriel Ferrater protagonitzen els actes de les Jornades, així com una exposició sobre l'aranés o l'homenatge pòstum al professor i investigador ampostí Josep Ferran Bel i Querol. La regidoria de Cultura presentarà també el Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta, que tindrà un únic premiat que publicarà l'obra i podrà participar en clubs de lectura als centres educatius de la ciutat.

També es faran taules rodones i conferències sobre turisme literari, la literatura digital, els nous valors literaris o les noves revistes de periodisme a foc lent. Tota la programació s'acompanyarà d'actuacions poètic-musicals. La inauguració anirà a càrrec de l’escriptor, rapsode i catedràtic Tomàs Llopis i la seua lliçó «Claus, plaers i vigència. Una invitació a (re)llegir Joan Fuster».