Qui som

 LA VEU DELS LLIBRES

https://www.laveudelsllibres.cat/

Revista d’informació i crítica literària

LA REVISTA DEL LLIBRE EN VALENCIÀ/CATALÀ.

La Veu dels Llibres (LVL) és una revista digital compromesa amb la difusió i promoció del món literari i el món dels llibres en llengua catalana, així com amb els autors, editors i lectors de tot el nostre àmbit lingüístic.

Els continguts de LVL s’estructuren en les següents seccions: La Roda del temps, on es parla del fet literari d’actualitat, commemoracions, premis, etc.; La Llibreria, que inclou ressenyes de llibres i que es classifiquen en Narrativa, Poesia, Teatre, Assaig, Biografia, Memòries, Història i Ciència; Entre-veus, que aporta articles d’opinió i debat, i Novetats, que és l’espai reservat als llibres de nova aparició.

Un important grup d’autors, professors, intel·lectuals i crítics ens ofereixen cada setmana cinc articles en LVL. Cada dissabte oferim en la portada principal de Nosaltres La Veu un nou número de La Veu dels Llibres.

LVL és una revista d’informació i crítica literària sobre el llibre editat en català en totes les seues varietats, tant originals com traduccions, que comprén també llibres de divulgació científica i literatura oral, i que va començar a editar-se el 15 de febrer de 2020 per part del Grup La Veu del País Valencià,

LVL compta amb tres versions diferenciades: la versió en format digital,www.laveudelsllibres.cat; la versió en format pdf mensual que recull tots els articles de cada mes i s'envia per correu electrònic a les persones agermanades; i finalment, la versió en format paper, com a suplement quadrimestral coeditat en 2021 i 2022 amb El Grat, periòdic de l’Alcoià i les comarques centrals valencianes.

Els continguts de LVL en la versió digital apareixen cada dissabte amb un mínim de 5 entrades inèdites/originals (entrevistes, ressenyes de llibres, opinió...) i 1 secció amb la llista dels 8 llibres més venuts en una llibreria de tot l’àmbit lingüístic, entre una vintena d’establiments col·laboradors. Al llarg de la setmana té continuïtat en INFOLLIBRES: notícies de temàtica literària.